Våra uppsamlingskärl

Våra uppsamlingskärl

Vi tillhandahåller kärl av olika storlekar och modeller för att passa varje kunds behov och önskemål. Det vanligast förekommande bland restauranger, gatukök och butiker är ett 200-literskärl av plåt (fat), men även ett mindre kärl med 60 liters volym (burk) används om särskilda skäl föreligger.

Fat och burk

Båda storlekarna är försedda med stora, avtagbara lock för att underlätta ifyllandet. Burken används hos kunder med ytterst små avfallsmängder, extrem utrymmesbrist eller vid andra typer av hinder t.ex. trappor.

KärlVolymMått (BxLxH)
Burk (blå på bild)60 l 37x37x69 cm
Fat (grön på bild)200 l60x60x90 cm

IBC-behållare (semibulk-container)

Används hos lite större avfallsproducenter, företrädesvis charkuterier och mindre livsmedelsindustrier. Förutsätter att behållaren kan placeras på ett hårt och jämnt underlag samt att lastning är möjlig såväl sommar som vinter.

KärlVolymMått (BxLxH)
IBC 600600 l80x120x100 cm
IBC 1000 (på bild)1.000 l100x120x115 cm

Skräddarsydda lösningar

För större livsmedelsindustrier skräddarsyr vi en lösning efter behov, antingen med en stationär cistern eller med en mobil tankcontainer. Kontakta oss om ni önskar mer information.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå